ziggo geschikt logoAls klant van Ziggo wil je ongestoord bellen, internetten en televisie kijken. Om deze diensten zonder storing te kunnen gebruiken heb je in huis een goed multimedia netwerk nodig. Wij helpen je bij het maken van de juiste keuze uit de beste producten om je multimedia netwerk Ziggo geschikt te maken.

Ziggo heeft in samenwerking met diverse producenten het Ziggo Geschikt programma ontwikkeld. Het Ziggo Geschikt programma omvat een groot aantal goedgekeurde producten, duidelijke nummering en duidelijke aansluitschema’s. Zo kun je op eenvoudige wijze de producten uitzoeken welke in jouw situatie passend zijn.

Wij leveren producten van Hirschmann, Technetix en Teleste om een optimaal Ziggo Gechikt netwerk te realiseren bij je thuis.

Hoe herken is de producten welke Ziggo Geschikt zijn?

De Ziggo Geschikt producten in onze webshop zijn te herkennen aan het Ziggo Geschikt logo ziggo geschikt logo en nummer  bij het product. Het Ziggo Geschikt logo geeft je de zekerheid dat het product geschikt is om te gebruiken voor je binnenhuis installatie.

De nummers bij de producten komen overeen met de nummers op de installatieschema’s. Zo kun je zelf eenvoudig je de producten bij elkaar zoeken die je nodig hebt om een ontvanger goed aan te sluiten.

Waarom Ziggo Geschikt?

Er zijn veel producten op de markt te verkrijgen voor het aansluiten van televisies en ontvangers. Toch zijn veel van deze producten niet geschikt voor het storingsvrij doorgeven van het signaal van Ziggo. Om het je makkelijker te maken hebben Ziggo en diverse producenten van hoogwaardige onderdelen producten van het Ziggo Geschikt logo voorzien. Met door een keuze te maken uit deze producten heb je altijd de garantie de goede materialen in huis te halen.

Verschil in kwaliteit tussen de fabrikanten

Er is geen kwaliteitsverschil tussen de producten van de verschillende fabrikanten. De producten met het Ziggo Geschikt logo voldoen aan de hoge kwaliteitseisen die gesteld worden om het signaal zonder storingen door te geven. De producten met het Ziggo Geschikt logo zijn altijd goed afgeschermd tegen instraling door Digitenne, LTE (4G) en andere storingsbronnen. Door de hoge kwaliteit van de producten wordt het signaal altijd goed doorgegeven en is er weinig risico op storingen door de producten.

Wat is het verschil tussen Ziggo Geschikt en Kabel Keur?

Alle producten welke Kabel Keur zijn zijn geschikt om te gebruiken in het multimedia netwerk bij je thuis. Om de keuze in producten voor Ziggo voor je eenvoudiger te maken is er voor Ziggo Geschikt een selectie van deze producten gemaakt om zelf eenvoudig aan te sluiten. Met Ziggo Geschikt is de juiste keuze maken een stuk makkelijker geworden voor je.

Product Categorieën

 Ziggo Geschikt Ziggo Geschikt Ziggo Geschikt Ziggo Geschikt Ziggo Geschikt Ziggo Geschikt Ziggo Geschikt Ziggo Geschiktziggo geschikt tas

Installatie Schema’s en productenlijst

Aansluiting voor 1 televisie
Aansluiting voor 2 televisies (Zonder internet)
Aansluiting voor 2 televisies (Met internet)
Aansluiting voor 3 televisies
Aansluiting voor 4 televisies

Folders

Hoe kijk ik storingsvrij televisie
Hoe sluit ik meer televisies aan
Aansluitschema’s met nummering