Aan het terug sturen van bestellingen naar Coaxkabelwinkel zijn onderstaande voorwaarden verbonden.

 1. Correct aanmelden van retourzendingen
  Elke retourzending moet aangemeld worden via het retourformulier. Zendingen die niet volgende de volgende procedure aangemeld worden kunnen niet retour worden genomen.

  Je kunt een zending binnen 14 dagen na ontvangst op de volgende manier terugsturen:

  1. Je meldt de zending aan via ons retourformulier.
  2. Je stuurt je retour onbeschadigd en zonder gebruikssporen naar de adres wat je hebt ontvangen via het retour formulier.
  3. Je geeft als reactie op onze bevestiging van de retour de Track & Trace code.
  4. Je krijgt van ons bevestiging van ontvangst.
  5. Wij storten binnen 14 dagen na ontvangst van het retour je geld terug.

  Let op: Je bent zelf verantwoordelijk voor de retourzending. Je kunt er zelf voor kiezen om deze bij het postkantoor aangetekend en/of verzekerd te verzenden.

  UITZONDERING: Maatwerk artikelen kunnen niet retour genomen worden. Dit zijn artikelen die speciaal voor je op maat gemaakt worden en niet in onze webshop verkrijgbaar zijn. Dit betreft op maat gemaakte kabel. Deze artikelen kunnen niet geretourneerd worden.

 2. Wij accepteren alleen onbeschadigde producten.
  Je mag het uit de verpakking halen en testen. Let er wel op dat je de verpakking en het product zo min mogelijk beschadigd en/of gebruikerssporen achter laat.

  Let op, coaxkabels kunnen intern beschadigd raken door knikken en deuken in de kabels.
  Omdat beschadigde kabels onbruikbaar zijn vergoeden wij de kosten van de aanschaf voor beschadigde kabels niet. Wij accepteren alleen opgerolde en onbeschadigde kabels zonder gebruikerssporen.

 3. Wij informeren je over de status van je retour
  Wij informeren je per e-mail over de voortgang van het verwerkingsproces van je retour.

 4. Welke kosten krijg ik terug gestort?

  Ik ga de gehele bestelling terugsturen.
  Je krijgt het totale bedrag wat je hebt betaald bij het bestellen van ons terug. Dus de kosten van de producten en de tijdens de bestelling betaalde verzendkosten. De verzendkosten voor de retourzending crediteren wij niet.

  Ik ga een deel van de bestelling terug gestuurd.
  Wij betalen alleen de kosten van het product(en) die je retourneert terug, niet de tijdens de bestelling betaalde verzendkosten. De verzendkosten voor de retourzending crediteren wij niet.