Retourneren en Service

Retouren

Je hebt recht op een wettelijke zichttermijn van 14 dagen. Bevalt het product niet dan kunt het binnen 14 dagen zonder opgaaf van reden in de originele en onbeschadigde verpakking terug te sturen naar:

Coaxkabel Winkel
t.a.v. Retouren
Prins Hendrikstraat 100
2802 JM Gouda

Coaxkabel Winkel kan de retour gezonden product alleen verwerken indien:

1. De zichttermijn nog niet is verstreken
2. De artikel(en) zitten in originele, onbeschadigde verpakking
3. De artikel(en) vertonen geen gebruikssporen
4. De artikel(en) in deugdelijke verzendverpakking is verzonden. (Gebruik doos of envelop waarin de artikelen bij je aankwamen.

Voeg bij je retour ook de volgende gegevens toe:

1. Afzender, dat is je naam en adres
2. Hetorder of factuurnummer van je bestelling
3. Voldoende frankering van de zending. Onvoldoende gefrankeerde zendingen worden niet in ontvangst genomen en gaan retour afzender.

Je bent zelf verantwoordelijk voor de retourzending. Je kunt er zelf voor kiezen om deze bij het postkantoor aangetekend en/of verzekerd te verzenden.

TIP Laat de zending voorzien worden van een track & trace code zodat u zelf je zending online kunt traceren

Je ontvangt binnen 1 (één) week bericht van ons nadat uw zending retour ontvangen is. Als alles in orde is, dan storten wij het bedrag terug naar je.

UITZONDERING: Maatwerk artikelen kunnen niet retour genomen worden. Dit zijn artikelen die speciaal voor je op maat gemaakt zijn. Dit betreft onder andere kabel per strekkende meter (van de rol) en/of op maat gemaakte kabel. Deze artikelen kunnen niet geretourneerd worden.

Foutieve levering

Bij het verzamel- en inpakproces in ons magazijn worden de bestellingen door minimaal twee verschillende mensen gecontroleerd. De kans dat er iets fout gaat is minimaal. Toch kan het onverhoopt voorkomen dat er een fout artikel geleverd is. De volgende twee situaties komen voor:

1. Geleverd artikel komt niet overeen met de pakbon
Onze excuses, wij hebben dan een foutje gemaakt. Wij hebben iets anders geleverd dan je besteld hebt. Neem direct contact met ons op zodat het kosteloos opgelost wordt. Ga niet op eigen initiatief zomaar artikelen terug sturen. Dat kost je verzendkosten een een hoop moeite, en dat is helemaal niet nodig.

2. Geleverd artikel komt wel overeen met de pakbon en factuur
Er is “helaas” geen fout gemaakt door ons. Als het artikel niet is wat je nodig hebt, dan heb je helaas zelf het verkeerde artikel aangeklikt, besteld en afgerekend bij ons. Neem dan even contact met ons op. Wij zoeken graag samen met je naar de beste oplossing.

Garantie

Je hebt, als je de producten gebruikt waarvoor ze bedoelt zijn onder normale omstandigheden, recht op de wettelijke garantie. Mochten er zich binnen de garantie periode gebreken vertonen aan het door jou bij ons aangeschafte product dan heb je recht op een vervangend artikel of reparatie van het artikel. Je dient Coaxkabel Winkel binnen 60 dagen na ontdekking van het gebrek op de hoogte te stellen. Je heeft geen recht op garantie indien;

1. sprake is van foutief of onoordeelkundig gebruik, zoals het niet opvolgen van de bijgeleverde gebruiksaanwijzing
2. de schade is ontstaan door opzet of grove nalatigheid
3. Coaxkabel Winkel niet binnen de gestelde termijn op de hoogte is gebracht van het defect
4. sprake is van oorzaken van buitenaf, waaronder bijvoorbeeld (doch niet uitsluitend) blikseminslag, stroomuitval, natuurrampen
5. de schade is ontstaan door poging tot reparatie door ongecertificeerde reparateurs.

Procedure
Heb je een artikel welke een gebrek vertoont. Dan is dit de procedure om je garantie te claimen:

1. Je stelt Coaxkabel Winkel op de hoogte. Dit kan telefonisch, per mail of schriftelijk.
2. Je zendt het artikel naar Coaxkabel Winkel of u brengt het artikel langs op onze vestiging, vergezeld met (een kopie van) de aankoopfactuur. Let er op dat je zelf zorg dient te dragen voor voldoende frankering van het pakket! Helaas dekt de garantie eventuele transport en/of verzendkosten niet. Uitzondering: Bij een DOA (Defect On Arrival, je ontvangt een defect artikel) worden eventuele transport en/of verzendkosten wél door Coaxkabel Winkel vergoed.
3. Als Coaxkabel Winkel het artikel retour ontvangen heeft wordt je op de hoogte gesteld. Coaxkabel Winkel zal direct na ontvangst contact met je opnemen en je informeren over het artikel, de levertijd van het vervangende of gerepareerde artikel en eventuele andere zaken die van toepassing zijn.