Historie

In juli 2012 ben ik het bedrijf MediaZoo gestart. Ik richtte mij toen op hulp bij computer en netwerk problemen bij consumenten en kleine zakelijke gebruikers. Ik ben in september 2012 benaderd om voor UPC werkzaamheden te verrichten. Dit betroffen toen installatie- en storingsbezoeken aan consumenten en klein zakelijke klanten. Tijdens deze bezoeken merkte ik sterk dat veelal problemen ontstonden door ontbrekende en slecht vindbare kennis voor de eindgebruiker. Veelal konden storingen eenvoudig opgelost worden door slechte beperkte aanpassingen.

In januari van 2014 ben ik hierom naast de werkzaamheden als monteur gestart met het verkopen en adviseren van klanten met kabeltelevisie en internet. De webshop van MediaZoo was hiermee een feit. Door het toenemen van mijn eigen werkzaamheden en afnemen van de werkzaamheden voor UPC heb ik in juni 2014 besloten de werkzaamheden voor UPC te beëindigen en geheel zelfstandig de werkzaamheden voort te zetten.

De naam Coaxkabel Winkel voer ik sinds augustus 2015. MediaZoo bleek toch een lastige naam voor de klant en vertelde niet wat ik voor de klant deed. Coaxkabel Winkel is eenvoudig te onthouden en iedereen begrijpt direct wat het bedrijf en de webshop inhouden.

Op dit moment zijn is Coaxkabel Winkel topspeler in de markt van coaxkabels. Omdat ik mij niet alleen direct richt op verkoop van producten, maar ook technisch inhoudelijk advies geef, installaties voor klanten verzorg en ook storingen voor klanten kan oplossen. Bied ik een totaal aanbod voor de klant om ongestoord televisie te kunnen kijken.

Onze missie

Voor ons het is belangrijk dat iedere gebruiker van internet en televisie ongestoord gebruik kan maken van deze diensten. Hoe complex het probleem ook is, wij denken graag mee met het oplossen van uw probleem. Wij onderscheiden ons door niet alleen online onze diensten aan te bieden, maar ook offline kunnen wij de klant van dienst zijn. Wij vinden het belangrijk dat de klant goede degelijke producten kan afnemen. Daarom hebben wij voor digitale televisie de beste en toekomstgerichte materialen in ons assortiment opgenomen. Wij zijn er van overtuigd dat elke storing op te lossen is en onze producten nooit de oorzaak voor een storing zullen zijn.

Onze visie

Door samen met leveranciers, aanbieders en klanten samen te werken willen wij voor elke klant een gerichte oplossing kunnen bieden voor zijn vraag. Door direct in te spelen op nieuw product aanbod van leveranciers, diensten van aanbieders en problemen waar klanten tegen aanlopen. Kunnen wij altijd een actueel aanbod bieden met de juiste producten en diensten om zonder problemen gebruik te maken van de nieuwste en snelste diensten van de diverse aanbieders.

Wat kunnen we voor jou betekenen

Webshop

In onze webshop vind je een ruim aanbod van producten welke geschikt zijn voor Ziggo, Caiway, Delta en de overige aanbieders via coax. Wij bieden alleen hoge producten van een hoge kwaliteit standaard om toekomstige problemen te voorkomen. Is een product niet in de webshop vindbaar of het heb je technische vragen? Je kunt dan contact met ons opnemen om maatwerk of advies te leveren.

Monteur bezoeken

Wij kunnen je naast het leveren van producten ook met een persoonlijk bezoek helpen. Wij kunnen nieuwe kabels voor je trekken/leggen, installaties en kabel doormeten of nieuwe producten installeren. Wij werken geheel zelfstandig zonder banden met de aanbieder. Wij zijn daarom niet afhankelijk en beperkt tot de mogelijkheden van een monteur van de aanbieder, wij kunnen maatwerk voor elke situatie leveren.