Historie

In juli 2012 is het bedrijf gestart. Wij richtten ons op hulp bij computer en netwerk problemen bij consumenten en kleine zakelijke gebruikers. In september 2012 zijn we benaderd om voor UPC werkzaamheden te verrichten. Dit betroffen toen installatie- en storingsbezoeken aan consumenten en klein zakelijke klanten. Tijdens deze bezoeken merkten we sterk dat veelal problemen ontstonden door ontbrekende en slecht vindbare kennis voor de eindgebruiker. Veelal konden storingen eenvoudig opgelost worden door slechts beperkte aanpassingen.

In januari van 2014 zijn we hierom naast de werkzaamheden als monteur gestart met het verkopen en adviseren van klanten met kabeltelevisie- en internetaansluitingen. De webshop was hiermee een feit. Door het toenemen van de eigen werkzaamheden en afnemen van de werkzaamheden voor UPC besloten we in juni 2014 de werkzaamheden voor UPC te beëindigen en geheel zelfstandig de werkzaamheden voort te zetten.

De naam Coaxkabelwinkel voeren we sinds augustus 2015. Coaxkabelwinkel is eenvoudig te onthouden en iedereen begrijpt direct wat het bedrijf en de webshop inhouden.

Op dit moment is Coaxkabelwinkel topspeler in de markt van coaxkabels omdat we ons niet alleen direct richten op verkoop van producten, maar ook

  • technisch inhoudelijk advies geven,
  • installaties voor klanten verzorgen en ook
  • storingen voor klanten oplossen.

Daarnaast bieden we een totaal aanbod voor de klant om ongestoord televisie te kunnen kijken en het internet te gebruiken.

Onze missie

Voor ons het is belangrijk dat iedere gebruiker van internet en televisie ongestoord gebruik kan maken van deze diensten. Hoe complex het probleem ook is, wij denken graag mee met het oplossen van uw probleem. Wij onderscheiden ons door niet alleen online onze diensten aan te bieden, maar ook offline kunnen wij de klant van dienst zijn. Wij vinden het belangrijk dat de klant goede degelijke producten kan afnemen. Daarom hebben wij de beste en toekomstgerichte materialen in ons assortiment opgenomen. Wij zijn er van overtuigd dat elke storing op te lossen is en onze producten nooit de oorzaak voor een storing zullen zijn.

Onze visie

Door samen met leveranciers, aanbieders en klanten samen te werken willen wij voor elke klant een gerichte oplossing kunnen bieden voor zijn vraag. Door direct in te spelen op nieuw product aanbod van leveranciers, diensten van aanbieders en problemen waar klanten tegen aanlopen kunnen wij altijd een actueel aanbod bieden met de juiste producten en diensten om zonder problemen gebruik te maken van de nieuwste en snelste diensten van de diverse aanbieders.

Wat kunnen we voor jou betekenen

Webshop

In onze webshop vind je een ruim aanbod van producten welke geschikt zijn voor Ziggo, Caiway, Delta, KPN en de overige aanbieders van diensten via coax en internet. Wij bieden alleen producten van een hoge kwaliteitstandaard om toekomstige problemen te voorkomen. Is een product niet in de webshop vindbaar of het heb je technische vragen? Je kunt dan contact met ons opnemen om maatwerk of advies te leveren.

Monteur bezoeken

Wij kunnen je naast het leveren van producten ook met een persoonlijk bezoek helpen. Wij kunnen nieuwe kabels voor je trekken/leggen, installaties en kabel doormeten of nieuwe producten installeren. Wij werken geheel zelfstandig zonder verplichtingen met de aanbieder. Wij zijn daarom niet afhankelijk en zijn niet beperkt tot de mogelijkheden van een monteur van de aanbieder, wij leveren maatwerk voor elke situatie.