Betalen

Je kunt bij Coaxkabel Winkel op 8 manieren betalen.

BetaalwijzeKostenVerwerking bestelling
iDealGratisDirect
Afterpay – Digitale Factuur (Nederland)GratisDirect
Billink – Achteraf betalen (Nederland)GratisDirect
OverboekingGratisDirect tot 3 werkdagen
CreditcardGratisDirect
BitcoinGratisDirect
PaypalGratisDirect
Bancontact / Mister CashGratisDirect
KBC/CBC Payment ButtonGratisDirect
Belfius Direct NetGratisDirect
Sofort BankingGratisDirect
VVV CadeaukaartGratisDirect
Webshop GiftcardGratisDirect
YourgiftGratisDirect

iDeal

Klanten van ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of de Triodos Bank kunnen betalen via iDeal. Een betaling via iDeal is snel, simpel en veilig via je eigen bank. iDeal betalingen worden direct verwerkt. Na je betaling wordt je verzending direct verzonden.

Meer informatie: Ideal

AfterPay – Digitale Factuur (Nederland)

AfterPay voert voor Coaxkabel Winkel het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. Ter goedkeuring van je verzoek om te betalen met digitale factuur voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling met digitale factuur niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. Je kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij je naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Meer informatie: Afterpay

Billink – Achteraf Betalen (Nederland)

Billink voert voor Coaxkabel Winkel het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een digitale factuur van Billink via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. .Ter goedkeuring van je verzoek om te betalen met digitale factuur voert Billink een gegevenscontrole uit. Billink hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling met digitale factuur niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. Je kunt bij vragen altijd contact met Billink opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij je naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Meer informatie: Billink

Overboeking

Je kunt er ook voor kiezen om te betalen via de vertrouwde omgeving van je eigen bank. Je boekt hiermee zelf het bedrag van je bestelling over. Je bestelling zal worden verzonden als je betaling is ontvangen. Dit kan enkele werkdagen in beslag nemen.

Om een overboeking te betalen kun je de betaal gegevens gebruiken die naar je gemaild zijn.  Om een overboeking naar ons te doen gebruik je de volgende gegevens:

Naam: Coaxkabel Winkel
IBAN: NL83INGB0006977094
Omschrijving: Bestelnummer of Product

Zodra het bedrag bij ons is bijgeschreven zullen wij de bestelling naar je toe sturen. Om de verwerking van je bestelling te versnellen kun je ons ook het betaalbewijs mailen naar: info@coaxkabelwinkel.nl. Zodra deze ontvangen en goedgekeurd is maken wij de bestelling direct gereed voor verzending.

Creditcard

Wij berekenen geen kosten voor afrekenen met een creditcard. Na ontvangen van de betalen wordt je bestelling direct verzonden.

Bitcoin

Betaling in Bitcoin worden direct verwerkt. Na ontvangst van de betaling in Bitcoin wordt je bestelling direct klaar gemaakt voor verzending.

Meet informatie: Bitcoin

PayPal

Bij Coaxkabel Winkel kun je bestellingen ook afrekenen met je PayPal-rekening. Via deze digitale portemonnee kun je op een veilige en handige plek jouw betaalmethodes bewaren en gebruiken. Je hoeft hiermee niet langer je creditcardgegevens te onthouden of je random reader te gebruiken. Je hebt alleen een e-mail adres en een wachtwoord nodig. Na betaling wordt je bestelling direct verzonden.

Meer informatie: PayPal

 

 

Bancontact / Mister Cash

Betaal met Bancontact/Mister Cash. Dat is wel zo veilig en snel. Kies voor deze betaalmethode, vul je kaartnummer en vervaldatum in en je wordt automatisch naar de vertrouwde site van jouw bank geleid. Hier wordt gevraagd om het bedrag te controleren en te betalen met je authentificatiemiddel. Afhankelijk van je bank is dat een kaartlezer of een paswoord. Je bestelling wordt na betalingen direct gereed gemaakt voor verzending.

Meer informatie: Bancontact

Belfius Direct Net

Met Belfius Direct Net kun je veilig en vertrouwd je bestelling betalen. Betalingen met Belfius Direct Net zijn gratis en worden direct verwerkt. Door deze snelle en veilige manier van betalen kunnen we bestellingen dezelfde dag nog naar je toe zenden.

Meer informatie: Belfius Direct Net

Sofort Banking

VVV Cadeaukaart

Webshop giftcard

Yourgift