Betalen

Je kunt bij Coaxkabel Winkel op 8 manieren betalen.

BetaalwijzeKostenVerwerking bestelling
iDealGratisDirect
Afterpay – Digitale Factuur (Nederland)GratisDirect
PayPalGratisDirect
CreditcardGratisDirect
OverboekingGratisEnkele werkdagen
Bancontact / Mister CashGratisDirect
KBC/CBC Payment ButtonGratisDirect
Belfius Direct NetGratisDirect

iDeal

Klanten van ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of de Triodos Bank kunnen betalen via iDeal. Een betaling via iDeal is snel, simpel en veilig via je eigen bank. iDeal betalingen worden direct verwerkt. Na je betaling wordt je verzending direct verzonden.

Meer informatie: Ideal

AfterPay – Digitale Factuur (Nederland)

AfterPay voert voor Coaxkabel Winkel het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. Je kunt bij Coaxkabel Winkel betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 150,- als je voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Ben je al bekend bij AfterPay dan kun je betalen tot een bedrag van € 250,- .Ter goedkeuring van je verzoek om te betalen met digitale factuur voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling met digitale factuur niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. Je kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij je naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Meer informatie: Afterpay

PayPal

Bij Coaxkabel Winkel kun je bestellingen ook afrekenen met je PayPal-rekening. Via deze digitale portemonnee kun je op een veilige en handige plek jouw betaalmethodes bewaren en gebruiken. Je hoeft hiermee niet langer je creditcardgegevens te onthouden of je random reader te gebruiken. Je hebt alleen een e-mail adres en een wachtwoord nodig. Na betaling wordt je bestelling direct verzonden.

Meer informatie: PayPal

Creditcard

Wij berekenen geen kosten voor afrekenen met een creditcard. Na ontvangen van de betalen wordt je bestelling direct verzonden.

Overboeking

Je kunt er ook voor kiezen om te betalen via de vertrouwde omgeving van je eigen bank. Je boekt hiermee zelf het bedrag van je bestelling over. Je bestelling zal worden verzonden als je betaling is ontvangen. Dit kan enkele werkdagen in beslag nemen.

Om een overboeking te betalen kun je de betaal gegevens gebruiken die naar je gemaild zijn. Je kunt ook direct een overboeking aan ons doen voor een snellere verwerking. Hiervoor gebruik je de volgende gegevens.

Naam: Coaxkabel Winkel
IBAN: NL83INGB0006977094
Omschrijving: Bestelnummer of Product

Bancontact / Mister Cash

Betaal met Bancontact/Mister Cash. Dat is wel zo veilig en snel. Kies voor deze betaalmethode, vul je kaartnummer en vervaldatum in en je wordt automatisch naar de vertrouwde site van jouw bank geleid. Hier wordt gevraagd om het bedrag te controleren en te betalen met je authentificatiemiddel. Afhankelijk van je bank is dat een kaartlezer of een paswoord. Je bestelling wordt na betalingen direct gereed gemaakt voor verzending.

Meer informatie: Bancontact

Belfius Direct Net

Met Belfius Direct Net kun je veilig en vertrouwd je bestelling betalen. Betalingen met Belfius Direct Net zijn gratis en worden direct verwerkt. Door deze snelle en veilige manier van betalen kunnen we bestellingen dezelfde dag nog naar je toe zenden.

Meer informatie: Belfius Direct Net