Extra televisie aansluiting laten aanleggen

“Hij heeft binnen een uur een extra televisie aansluiting aangelegd in de slaapkamer. Nu kan ik daar heerlijk tv kijken vanuit mijn bed.”

raymond-groote-rondSinds 2012 houd ik me bezig met coax netwerken. Ik help gebruikers meer uit hun internet, analoge en digitale televisie diensten via de coaxkabel te halen (advies en aanleg installaties, storingen oplossen renovatie bestaande installaties).

Storingen zijn erg vervelend en soms lastig op te sporen. Door de juiste materialen en gereedschappen is een storing snel opgelost. Met een goede installatie kun je zonder problemen gebruik maken van de diensten via de coaxkabel.

 

 

Ontspannen ongestoord televisie kijken

raymond-groote-werk

In 2012 startte ik onder de naam MediaZoo mijn eigen business. Toen nog gespecialiseerd in computers en onderhoud hiervan. Om mijn business uit te breiden ben ik mij gaan oriënteren op andere mogelijkheden. Hierdoor heb ik lange tijd als monteur voor een grote kabelaanbieder om installatie en storingbezoeken afgelegd.
Na 2 jaar heb ik besloten om zelfstandig verder te gaan. In 2015 is de naam gewijzigd naar Coaxkabel Winkel en naast de werkzaamheden als monteur is er ook een webshop bijgekomen. Inmiddels zijn ruim 2.500 klanten geholpen aan een storingsvrije televisie ervaring.
Bij mij ben je aan het juiste adres voor het trekken van coaxkabels, installeren van een nieuwe televisie aansluiting en optimaliseren van de installatie voor meerdere televisie aansluitingen.
Mijn werkwijze
Een afspraak voor een extra televisie aansluiting is eenvoudig te maken per telefoon of e-mail contact te maken. We bespreken hierbij de mogelijkheden, een kosten indicatie. Om je snel van dienst te zijn maak ik een afspraak op een vast tijdstip. Dit kan zowel overdag, ’s avonds als in het weekend.

Extra televisie aansluiting voor iedere aanbieder

ds2400qDoor gebruik van het juiste gereedschap is een extra televisie aansluiting eenvoudig gerealiseerd. Ik zorg voor een storingsvrije tweede televisie aansluiting en een correct geïnstalleerde televisie installatie. hiermee geef ik de garantie dat je ongestoord televisie kunt kijken.

groen vinkjeExtra aansluiting bij Caiway, Rekam, Zeelandnet & Ziggo

groen vinkje Gegarandeerd zonder storing televisie kijken

groen vinkje Hulp bij problemen met de aanbieder

Installatie werkzaamheden

Een goede installatie van een coax installatie is voor mij belangrijk. Ik heb veel installaties naar tevredenheid uitgevoerd. Als monteur vind ik dat ik maar één keer een bezoek moet brengen. Daarom installeer ik niet alleen, ik meet en controleer samen met de klant of de installatie naar tevredenheid werkt. Het eindoordeel van de klant telt voor mij.

groen vinkjeTrekken coaxkabels

groen vinkje Installeren antenneversterker

groen vinkje Monteren wandcontactdozen en connectoren

groen vinkje Installatie ontvangers

Televisie kijken zonder storingen

zwak signaal storing door 4g

Veelal ontstaan storingen in de binnenhuisinstallatie. Door de extra aansluiting door te meten en de installatie aan te passen zorg ik ervoor dat je ongestoord televisie kunt kijken. Je hebt geen last meer van niet werkende zenders, blokken in het beeld of sneeuw en strepen door het analoge beeld.

groen vinkjeNiet werkende zenders zichtbaar maken

groen vinkje Gestoord en geblokt beeld verhelpen

groen vinkje Signaalverlies oplossen

groen vinkje Analoog beeld sneeuw en streep vrij maken

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK VOOR EEN EXTRA TELEVISIE AANSLUITING!

Tarieven
Werkzaamheden 1e uur € 60,00
Werkzaamheden opvolgend kwartier. €  12,50
Materialen Zie webshop

^

Werkzaamheden die niet uitgevoerd worden
  • Vervangen coaxkabels weggewerkt in muren zonder electrabuis
  • Beton boringen
  • Televisie reparaties

Alle genoemde bedragen zijn incl. 21% BTW.