Digitale televisie monteur

“Vanmorgen gebeld met Coaxkabel Winkel i.v.m. slecht signaal op de tv. Ik dacht een signaal versterker nodig te hebben. Telefonisch uitstekend te woord gestaan en al snel bleek een versterker waarschijnlijk niet de oplossing te zijn.”

raymond-groote-rondSinds 2012 houd ik me bezig met coax netwerken. Ik help gebruikers meer uit hun internet, analoge en digitale televisie diensten via de coaxkabel te halen (advies en aanleg installaties, storingen oplossen renovatie bestaande installaties).

Storingen zijn erg vervelend en soms lastig op te sporen. Door de juiste materialen en gereedschappen is een storing snel opgelost. Met een goede installatie kun je zonder problemen gebruik maken van de diensten via de coaxkabel.

 

 

Ontspannen ongestoord televisie kijken

raymond-groote-werk

In 2012 startte ik onder de naam MediaZoo mijn eigen business. Toen nog gespecialiseerd in computers en onderhoud hiervan. Om mijn business uit te breiden ben ik mij gaan oriënteren op andere mogelijkheden. Hierdoor heb ik lange tijd als monteur voor een grote kabelaanbieder om installatie en storingbezoeken afgelegd.
Na 2 jaar heb ik besloten om zelfstandig verder te gaan. In 2015 is de naam gewijzigd naar Coaxkabel Winkel en naast de werkzaamheden als monteur is er ook een webshop bijgekomen. Inmiddels zijn ruim 2.500 klanten geholpen aan een storingsvrije televisie ervaring.
Bij mij is het mogelijk om je over onze producten te laten informeren, deze aan te schaffen en te laten installeren. Ook voor storingen biedt ik de juiste oplossing.
Mijn werkwijze
Een afspraak met mij als digitale televisie monteur is eenvoudig per telefoon of e-mail te maken. We bespreken hierbij de mogelijkheden, een kosten indicatie. Om je snel van dienst te zijn maak ik een afspraak op een vast tijdstip. Dit kan zowel overdag, ’s avonds als in het weekend.
Met spoed een monteur nodig? Geen probleem, neem contact met ons op.

Afspraak maken

Naam:*
Telefoon:
No cure no pay
Installaties van 1 televisie tot 10-tallen aansluitingen kan ik voor je onderhanden nemen. Ik ga verder waar de monteur van de aanbieder stopt.
Signaal storingen en problemen binnenshuis zijn door mij te verhelpen. Blijkt de oorzaak van de storing bij de aanbieder te liggen, dan zorg ik voor het contact met de aanbieder. Hierdoor is de storing veel sneller op te lossen.
Kan ik de oorzaak van de storing niet voor je achter halen. Dan betaal je niets. Wel zo eerlijk.
Televisie signaal meten

ds2400qZonder goed gereedschap is het lastig een storing op te sporen. Ervaar je storingen zonder te weten waardoor deze ontstaat. Met professionele meetapparatuur, gebruikt door onder andere de monteurs van Ziggo, meet ik de hoofdaansluiting en andere componenten door. Aan de hand van deze meting kan ik je de oorzaak van storingen aanwijzen en deze oplossen.

groen vinkjeOndersteuning voor Caiway, Rekam, Zeelandnet & Ziggo

groen vinkje Altijd resultaat

groen vinkje Hulp bij problemen met de aanbieder

Installatie werkzaamheden

Een goede installatie van een coax installatie is voor mij belangrijk. Ik heb vele installaties naar tevredenheid uitgevoerd. Als monteur vind ik dat ik maar één keer een bezoek moet brengen. Daarom installeer ik niet alleen, ik meet en controleer samen met de klant of de installatie naar tevredenheid werkt. Het eindoordeel van de klant telt voor mij.

groen vinkjeTrekken coaxkabels

groen vinkje Installeren antenneversterker

groen vinkje Monteren wandcontactdozen en connectoren

groen vinkje Installatie ontvangers

Storingen oplossen

zwak signaal storing door 4g

Veelal ontstaan storingen in de binnenhuisinstallatie. Een goede installatie stoort niet en geeft goed beeld. Door de installatie door te meten en is eenvoudig de bron van de storing op te sporen. Ik als monteur spoor de storing op en verhelp deze voor je. Je wilt toch ook ongestoord televisie kijken?

 

 

groen vinkjeNiet werkende zenders zichtbaar maken

groen vinkje Gestoord en geblokt beeld verhelpen

groen vinkje Signaalverlies oplossen

groen vinkje Analoog beeld sneeuw en streep vrij maken

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK EN KIJK OOK ZONDER STORING!

Afspraak maken

Naam:*
Telefoon:
Tarieven voor monteur
Voorrijkosten € 15,00
Werkzaamheden 1e uur € 30,00
Werkzaamheden opvolgend kwartier. €  7,50
Materialen Zie webshop

^

Werkzaamheden die niet uitgevoerd worden
  • Vervangen coaxkabels vast weggewerkt in muren zonder electrabuis
  • Televisie reparaties

Alle genoemde bedragen zijn incl. 21% BTW.

2 reacties

  1. Vanmorgen gebeld met Coaxkabel Winkel i.v.m. slecht signaal op de tv. Ik dacht een signaal versterker nodig te hebben. Telefonisch uitstekend te woord gestaan en al snel bleek een versterker waarschijnlijk niet de oplossing te zijn.
    Binnen 2 uur was de professional van Coaxkabel Winkel ter plaatse. Na het doormeten en uitsluiten van mogelijke problemen bleek de oplossing snel gevonden.
    Nogmaals super bedankt, ik beveel je bij iedereen aan met coaxkabelproblemen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *