monteur coaxkabel

Digitale televisie monteur

Zonder storing televisie kijken?

Heb je regelmatig last van storingen maar je vind het lastig om de storing zelf (door de techniek) op te sporen?

Vraag om een monteur van Coaxkabel Winkel en krijg een signaal meting + inspectie bekabeling + optimalisatie binnenhuis installatie voor een bedrag vanaf 45 euro.

Digitale Televisie kijken zonder storingen

Meer dan 1200 tevreden klanten die nu zonder storing televisie kijken

Met de beste meetapparatuur en gereedschap is de storing snel opgelost

Specialist in het oplossen van digitale kabeltelevisie storingen

Voor elke situatie is een perfect oplossing te realiseren

Goed opgeleide monteurs met veel kennis van kleine tot grote installaties

Snel een afspraak op een vast tijdstip wanneer het jou uitkomt

Vanmorgen gebeld met Coaxkabel Winkel i.v.m. slecht signaal op de tv. Ik dacht een signaal versterker nodig te hebben. Telefonisch uitstekend te woord gestaan en al snel bleek een versterker waarschijnlijk niet de oplossing te zijn.

Binnen 2 uur was de professional van Coaxkabel Winkel ter plaatse. Na het doormeten en uitsluiten van mogelijke problemen bleek de oplossing snel gevonden.

Nogmaals super bedankt, ik beveel je bij iedereen aan met coaxkabelproblemen!

     - Dhr van Rooij - Gouda

iedere storing is op te lossen

Technisch is er tegenwoordig veel mogelijk. Dankzij de vooruitgang van de techniek zijn sneller internet en meer televisie zenders voor iedereen binnen handbereik. Deze vooruitgang brengt echter ook problemen met zich mee waardoor de gebruikers veelal door de bomen het bos niet meer zien. Door de snelle technische ontwikkelingen is het lastig om te doorgronden wat het beste werkt.

Een oplossing is altijd een combinatie van kennis en kunde. Vanuit die gedachte en mijn eigen jarenlange ervaring is geen enkele storing onoplosbaar. Door naast kennis en kunde in bredere oplossingen te denken is wordt de kans op oplossen vele malen groter.

Ik geloof in de kracht van het samen oplossen met de klant. Met meer dan 1000+ tevreden klanten durf ik te zeggen dat voor iedere situatie een oplossing te vinden is. Ik vind transparant werken, samen werken en kennis delen met de klant erg belangrijk in het werk. Niet alleen is het opsporen van de storing belangrijk maar ook de beste oplossing ervoor te vinden. Jij wilt toch ook de beste oplossing? 

we hebben veel kennis en kunde, wil je onze hulp?

Televisie signaal meten

Wanneer je een afspraak maakt met Coaxkabel Winkel neemt de monteur een professionele signaal meter mee. Met deze signaal meter kunnen we zowel het internet als analoge en digitale televisie signaal op de coaxkabel meten. Met deze meter kunnen we de sterkte van het signaal meten, maar ook de foutmarge in de modulatie (MER) en het aantal bit fouten (BER) in het signaal. Hiermee ontstaat er een compleet beeld van de oorzaak van storingen. Door het signaal te meten zijn storingen eenvoudig op de lossen.

Met deze signaal meter kunnen we nauwkeurig te werk gaan. Ons doel is zo specifiek mogelijk te zijn in de oorzaak van de storing en deze direct op te lossen. Door het gebruik van deze signaal meter zijn er inzichten te krijgen die alleen door de provider te zien zijn zonder een investering te doen van +/- 900 euro.

installatie monteur coaxkabel

Installatie werkzaamheden

Signaal meten is slechts de basis voor de werkzaamheden die we daadwerkelijk uitvoeren. We helpen je op weg bij het installeren van nieuwe ontvangers bij Caiway, Delta en Ziggo. Door onze uitgebreide ervaring met verschillende ontvangers en aanbieders kunnen wij elke installatie uitvoeren. Met onze praktijk ervaring kunnen we in elke situatie uit de voeten. Onze werkwijze is erop gericht dat een installatie aangesloten wordt om jaren lang goed te functioneren. Omdat wij alleen de beste materialen gebruiken en altijd meten of de installatie optimaal is geïnstalleerd kunnen wij de garantie geven dat de diensten optimaal functioneren.

Storingen oplossen

Niets is zo vervelend als storingen hebben. Wij helpen je met het oplossen van blokjes, haperende beelden, vreemde geluiden en geen signaal op diverse zenders. In vrijwel elk geval is een storing te wijten aan een fout in de binnenhuis installatie. Dit kan betekenen verouderde bekabeling, niet goed aangesloten connectoren, verkeerde splitters of defecte wandcontactdozen. Wij meten altijd de installatie door om te bepalen waar de storing ontstaat. Zo kunnen we makkelijk en snel vaststellen wat er moet gebeuren om de storing op te lossen. Wij werken alleen met de beste materialen zo kunnen wij gegarandeerd de storing verhelpen.

Hirschmann e-tailer

De beste materialen

Coaxkabel Winkel is gecertificeerd E-tailer en Installateur van Hirschmann producten. Als officieel dealer van Hirschmann leveren wij alleen top kwaliteit producten. Wij bieden daarom ook op alle producten een garantie van 3 tot 5 jaar. Dit betekend dat een defect product bij regulier gebruik altijd gerepareerd of vervangen wordt. Daarnaast leveren wij materialen van Astro, Braun Telecom, CabelCon, Technetix en Teleste. Dit zijn ook de huisleveranciers van o.a. Ziggo. Met onze materialen kun je er altijd vanuit gaan dat deze geschikt voor Caiway, Delta en Ziggo.

Duidelijke afspraak

Een afspraak met Coaxkabel Winkel maak je altijd op een vast tijdstip. Lang wachten op een monteur is erg vervelend, dat begrijpen wij. Daarom is het ook niet nodig om een dagdeel te wachten op de monteur. We spreken een vast tijdstip af wanneer de monteur komt. De monteur zal dan ook rond dat tijdstip langskomen. Lang wachten op de monteur is hiermee verleden tijd.

Bij Coaxkabel Winkel is het vaak mogelijk om de volgende dag al de monteur te ontvangen. Door onze werkzaamheden goed in te plannen is het vaak mogelijk om een afspraak de eerst volgende werkdag in te plannen. Wil je een afspraak op een moment dat het jou het beste uitkomt? Geen probleem, je bepaald zelf wanneer je de monteur wilt ontvangen.

Onze agenda is erg ruim en we werken ook na kantoortijden of in het weekend. Komt een afspraak in de avond je beter uit? Dan doen we dat gewoon.

Je kunt bij ons een afspraak maken op:

Maandag - Vrijdag 8:00 - 20:00
Zaterdag 8:00 - 17:00

Je wilt toch ook ongestoord televisie kijken? Maak nu een afspraak!

Afspraak monteur
€ 60.-
eerste uur
(Hierna € 12,50 per kwartier)
 • Afspraak op vast tijdstip
 • Incl. Voorrijkosten
 • Incl. Signaal meten
 • De beste Materialen
 • Kennis van elke installatie

 Werkzaamheden die niet uitgevoerd worden

 • Vervangen coaxkabels vast weggewerkt in muren zonder electrabuis
 • Televisie reparaties

Alle genoemde bedragen zijn incl. 21% BTW.

5 reacties

 1. Geweldige service en zeer deskundige en klantvriendelijke monteur! Probleem diagnose heel snel gesteld na meting en gelijk de oplossing voor ons TV probleem gerealiseerd door een extra steunkastje te plaatsen. Kan de service van deze goede en en aardige monteur bij iedereen van harte aanbevelen!

 2. Vanmorgen gebeld met Coaxkabel Winkel i.v.m. slecht signaal op de tv. Ik dacht een signaal versterker nodig te hebben. Telefonisch uitstekend te woord gestaan en al snel bleek een versterker waarschijnlijk niet de oplossing te zijn.
  Binnen 2 uur was de professional van Coaxkabel Winkel ter plaatse. Na het doormeten en uitsluiten van mogelijke problemen bleek de oplossing snel gevonden.
  Nogmaals super bedankt, ik beveel je bij iedereen aan met coaxkabelproblemen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *