Digitale televisie monteur

Geen storingen met Digitale Televisie meer?

Maak nu een afspraak met onze monteur!

Zonder storing televisie kijken?

Heb je storingen bij digitale televisie ontvangst en kun je zelf de oorzaak niet vinden? Ook met de hulp van je aanbieder kom je er niet uit?

Dan kunnen wij je op locatie helpen de storing op te sporen en lossen. Onze monteur van meet het signaal met een professionele signaalmeter, kan door zijn uitgebreide kennis eenvoudig de storing opsporen en voor je oplossen.

Voor slechts € 60,-* kun je zonder problemen televisie kijken.

 

Iedereen kan zonder storingen tv kijken

Je wilt graag zonder storingen naar elke televisie zender kijken. Je hebt je kabels goed aangesloten en alles lijkt in orde en toch heb je storingen op een aantal televisie zenders. Maar toch heb je last van storing in het televisie ontvangst wat je maar niet opgelost krijgt. Dit probleem heb ik zelf ook gehad bij het aansluiten van mijn eerste digitale televisie ontvanger. Sinds ik digitale televisie monteur ben heb ik geen enkele storing meer en help ik anderen bij het oplossen van televisie signaal storingen.

Mijn naam is Raymond Groote. Ik ben digitale televisie monteur en eigenaar van Coaxkabel Winkel. De afgelopen jaren hebben wij duizenden bezoekers naar onze website getrokken voor advies. Via de webwinkel hebben wij  meer dan 5000 klanten aan de juiste materialen geholpen en meer 1600 klanten op locatie geholpen bij het oplossen van hun digitale televisie storing.

Het klinkt misschien vreemd, maar je hoeft niet technisch te zijn om zonder storingen televisie te kijken. Je hoeft al helemaal niet technisch te zijn om de storingen met het televisie ontvangst op te lossen.

Geef ik je het gereedschap en meetapparatuur om de storing op te lossen, dan is de kans klein dat je de storing zelf oplost. Maar leer je jezelf hoe je met het gereedschap en meetapparatuur kan werken, dan los je binnen no time de storing zelf op. Wij hebben alvast voor je geleerd en het gereedschap en meetapparatuur bij ons. Wij lossen je storing snel op zonder te studeren en hoge kosten te maken.

Vanmorgen gebeld met Coaxkabel Winkel i.v.m. slecht signaal op de tv. Ik dacht een signaal versterker nodig te hebben. Telefonisch uitstekend te woord gestaan en al snel bleek een versterker waarschijnlijk niet de oplossing te zijn.

Binnen 2 uur was de professional van Coaxkabel Winkel ter plaatse. Na het doormeten en uitsluiten van mogelijke problemen bleek de oplossing snel gevonden.

Nogmaals super bedankt, ik beveel je bij iedereen aan met coaxkabel problemen!

Dhr van Rooij

Gouda

Meer dan 1200 tevreden klanten kijken door ons zonder storing televisie

Wij werken met professioneel meetgereedschap op de storing snel op te sporen

Specialist in het oplossen van digitale kabeltelevisie storingen

Wij kunnen voor elke situatie is een perfecte oplossing realiseren

Goed opgeleide monteurs met veel kennis van kleine tot grote installaties

Snel een afspraak op een vast tijdstip wanneer het jou uitkomt

5 reacties op “Digitale televisie monteur

  1. Steven zegt:

    Geweldige service en zeer deskundige en klantvriendelijke monteur! Probleem diagnose heel snel gesteld na meting en gelijk de oplossing voor ons TV probleem gerealiseerd door een extra steunkastje te plaatsen. Kan de service van deze goede en en aardige monteur bij iedereen van harte aanbevelen!

  2. De Rooij zegt:

    Vanmorgen gebeld met Coaxkabel Winkel i.v.m. slecht signaal op de tv. Ik dacht een signaal versterker nodig te hebben. Telefonisch uitstekend te woord gestaan en al snel bleek een versterker waarschijnlijk niet de oplossing te zijn.
    Binnen 2 uur was de professional van Coaxkabel Winkel ter plaatse. Na het doormeten en uitsluiten van mogelijke problemen bleek de oplossing snel gevonden.
    Nogmaals super bedankt, ik beveel je bij iedereen aan met coaxkabelproblemen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *