Digitale televisie monteur

monteur coaxkabel

Digitale Televisie Monteur

Zonder storing televisie kijken?

Heb je storingen bij digitale televisie ontvangst en kun je zelf de oorzaak niet vinden? Ook met de hulp van je aanbieder kom je er niet uit?

Dan kunnen wij je op locatie helpen de storing op te sporen en lossen. Onze monteur van meet het signaal met een professionele signaalmeter, kan door zijn uitgebreide kennis eenvoudig de storing opsporen en voor je oplossen.

Voor slechts € 60,-* kun je zonder problemen televisie kijken.

Meer dan 1200 tevreden klanten kijken door ons zonder storing televisie

Met de beste meetapparatuur en gereedschap is de storing snel opgelost

Specialist in het oplossen van digitale kabeltelevisie storingen

Voor elke situatie is een perfecte oplossing te realiseren

Goed opgeleide monteurs met veel kennis van kleine tot grote installaties

Snel een afspraak op een vast tijdstip wanneer het jou uitkomt

Vanmorgen gebeld met Coaxkabel Winkel i.v.m. slecht signaal op de tv. Ik dacht een signaal versterker nodig te hebben. Telefonisch uitstekend te woord gestaan en al snel bleek een versterker waarschijnlijk niet de oplossing te zijn.

Binnen 2 uur was de professional van Coaxkabel Winkel ter plaatse. Na het doormeten en uitsluiten van mogelijke problemen bleek de oplossing snel gevonden.

Nogmaals super bedankt, ik beveel je bij iedereen aan met coaxkabel problemen!

Dhr van Rooij

Gouda

Iedereen moet zonder storingen tv kijken

Technisch is er tegenwoordig veel mogelijk. Dankzij de vooruitgang van de techniek zijn sneller internet en meer televisiezenders voor iedereen binnen handbereik. Deze vooruitgang brengt echter ook problemen met zich mee waardoor de gebruikers veelal door de bomen het bos niet meer zien. Door de snelle technische ontwikkelingen is het lastig om te doorgronden wat het beste werkt.

Een oplossing is altijd een combinatie van kennis, kunde en de juiste gereedschappen. Vanuit die gedachte en onze eigen jarenlange ervaring is elke storing oplosbaar. Door naast kennis en kunde in bredere oplossingen te denken kunnen wij de meest complexe storingen oplossen.

Wij geloven in de kracht van het samen oplossen met de klant. Met meer dan 1200 tevreden klanten kunnen wij zeggen dat voor iedere situatie een oplossing te vinden is. Transparant werken, samen werken en kennis delen met de klant erg belangrijk bij het uitvoeren van onze werkzaamheden. Niet alleen is het opsporen van de storing belangrijk maar ook de klant in het proces betrekken en de beste oplossing voor het probleem vinden. Jij wilt toch ook betrokken worden bij het realiseren van de beste oplossing?

5 reacties op “Digitale televisie monteur

  1. Steven zegt:

    Geweldige service en zeer deskundige en klantvriendelijke monteur! Probleem diagnose heel snel gesteld na meting en gelijk de oplossing voor ons TV probleem gerealiseerd door een extra steunkastje te plaatsen. Kan de service van deze goede en en aardige monteur bij iedereen van harte aanbevelen!

  2. De Rooij zegt:

    Vanmorgen gebeld met Coaxkabel Winkel i.v.m. slecht signaal op de tv. Ik dacht een signaal versterker nodig te hebben. Telefonisch uitstekend te woord gestaan en al snel bleek een versterker waarschijnlijk niet de oplossing te zijn.
    Binnen 2 uur was de professional van Coaxkabel Winkel ter plaatse. Na het doormeten en uitsluiten van mogelijke problemen bleek de oplossing snel gevonden.
    Nogmaals super bedankt, ik beveel je bij iedereen aan met coaxkabelproblemen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *