F-Connectoren

F-Connectoren of ook f-stekkers genaamd zijn zogenaamde schroefconnectoren om internet, radio en analoge & digitale televisie kabels storingsvrij aan Hirschmann POFC070te sluiten. Ze zijn eenvoudig aan te sluiten op splitters, versterkers en te monteren aan de coaxkabel. F-Connectoren zijn male verkrijgbaar de splitters en/of antenneversterker heeft een female aansluiting.

Kwaliteit F-Connectoren

schroef-f-connectorEr zijn veel verschillende merken en soorten f-Connectoren verkrijgbaar. Waarbij de kwaliteit van de f-connectoren niet altijd het gewenste resultaat oplevert. Het is belangrijk dat een f-connector goed aansluit op de kabel. Een f-connector die niet goed op de kabel aansluit is zeer gevoelig voor instraling. Ook biedt een schroef koppeling geen enkele trek ontlasting. Dit betekend dat de kabel onvoldoende vastgeklemd zit in de f-connector waardoor deze gemakkelijk los raakt.

Hirschmann POFC070 Het is raadzaam om bij de koop van f-connectoren goed op te letten of deze ook goed op de coaxkabel aansluit. Kabel Keur coaxkabels hebben de juiste dikte om goed aan te sluiten op de f-connector.

Logo Kabel KeurF-Connectoren geschikt voor analoge en digitale televisie zijn te herkennen aan het Kabel Keur logo. Deze staat op de verpakking van deze connectoren en zijn zeer goed verkrijgbaar.

 

Meest gebruikte F-Connector

De Hirschmann POFC070 f-connector is de enige f-connector op de markt verkrijgbaar met Kabel Keur. De f-connectoren van Hirschmann zijn geschikt voor doorgifte van internet, radio en analoge & digitale televisie signaal en bieden de garantie op storingsvrij signaal. Deze f-connector is zeer goed zelf te installeren op KOKA799 en KOKA 9TS coaxkabel. Er is alleen een scherp mesje nodig om de kabel op het juiste formaat aan te snijden.

Montage POFC070 f-connectoren van Hirschmann

De POFC070 connectoren zijn Kabel Keur goedgekeurde F-connectoren. Deze connectoren zijn zeer goed verkrijgbaar en gemakkelijk zelf te monteren.

Installatie schema en afmetingen Hirschmann POFC070

Hirschmann POFC070 Installatie

Een reactie op “F-connector Aansluiten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *