24 artikel(en)

Prijs

€ 9,95

Ziggo Geschikt 85 stuks Hirschmann QFC 5 f-connectoren van zeer hoge kwaliteit met een zeer hoge afscherming.

Kabel Keur LogoZiggo Geschikt logo

€ 7,75

Ziggo Geschikt 7Professionele Hirschmann KOKWI 5 en KOSWI 5 connectoren met uitstekende afscherming tegen ongewenste instraling van stoorsignalen die door de lucht naar binnen trachten te dringen. De Hirschmann KOKWI 5 en KOSWI 5 hebben het kenmerk Class > A+ en zijn speciaal ontwikkeld voor een optimale afscherming tegen 4G (LTE)-signalen, die van invloed kunnen zijn op de beeldkwaliteit. In combinatie met de KOKA 9 TS is de verbinding volledig 4G-proof en Kabel Keur gecertificeerd.

Kabel Keur LogoZiggo Geschikt logo

€ 6,95

Professionele CabelCon IEC Female & IEC Male connectoren met uitstekende afscherming tegen ongewenste instraling van stoorsignalen die door de lucht naar binnen trachten te dringen.

Kabel Keur Logo
€ 5,50

Hirschmann KOKWI 3 en KOSWI 3 connectoren met uitstekende afscherming tegen ongewenste instraling van stoorsignalen die door de lucht naar binnen trachten te dringen.

Kabel Keur Logo
€ 4,95

Ziggo Geschikt 7Technetix IEC Male en IEC Female connectoren met uitstekende afscherming tegen ongewenste instraling van stoorsignalen die door de lucht naar binnen trachten te dringen.

Kabel Keur LogoZiggo Geschikt logo

€ 3,75
Deze Hirschmann IECF-56 5.1 connector is een rechte IEC Female connector om eenvoudig op 7mm dikke coaxkabels te monteren. Deze connector biedt uitstekende afscherming tegen instraling van o.a. 4G/LTE. Door zijn CLASS A afscherming is deze connector een goed alternatief voor de haakse Hirschmann KOKWI 5 connector.
€ 3,75

Professionele CabelCon IEC Male connector met uitstekende afscherming tegen ongewenste instraling van stoorsignalen die door de lucht naar binnen trachten te dringen.

Kabel Keur Logo
€ 3,75

Ziggo Geschikt 7Professionele Hirschmann KOKWI 5 connector met uitstekende afscherming tegen ongewenste instraling van stoorsignalen die door de lucht naar binnen trachten te dringen. De Hirschmann KOKWI 5 heeft het kenmerk Class > A+ en is speciaal ontwikkeld voor een optimale afscherming tegen 4G (LTE)-signalen, die van invloed kunnen zijn op de beeldkwaliteit. In combinatie met de KOKA 9 TS is de verbinding volledig 4G-proof en Kabel Keur gecertificeerd.

Kabel Keur LogoZiggo Geschikt logo

€ 3,75

Ziggo Geschikt 8Professionele Hirschmann QFA 5 f-connector met uitstekende afscherming tegen ongewenste instraling van stoorsignalen die door de lucht naar binnen trachten te dringen. De Hirschmann QFA 5 heeft het kenmerk Class > A++ en is speciaal ontwikkeld voor een optimale afscherming tegen 4G (LTE)-signalen, die van invloed kunnen zijn op de beeldkwaliteit. In combinatie met de KOKA 9 TS is de verbinding volledig 4G-proof.

Kabel Keur LogoZiggo Geschikt logo

€ 3,75
Deze Hirschmann IECM-56 5.1 connector is een rechte IEC Male connector om eenvoudig op 7mm dikke coaxkabels te monteren. Deze connector biedt uitstekende afscherming tegen instraling van o.a. 4G/LTE. Door zijn CLASS A afscherming is deze connector een goed alternatief voor de haakse Hirschmann KOSWI 5 connector.
€ 3,75
Professionele CabelCon IEC Female connector met uitstekende afscherming tegen ongewenste instraling van stoorsignalen die door de lucht naar binnen trachten te dringen.] Kabel Keur Logo
€ 3,75

Ziggo Geschikt 7Professionele Hirschmann KOSWI 5 connector met uitstekende afscherming tegen ongewenste instraling van stoorsignalen die door de lucht naar binnen trachten te dringen. De Hirschmann KOSWI 5 heeft het kenmerk Class > A+ en is speciaal ontwikkeld voor een optimale afscherming tegen 4G (LTE)-signalen, die van invloed kunnen zijn op de beeldkwaliteit. In combinatie met de KOKA 9 TS is de verbinding volledig 4G-proof en Kabel Keur gecertificeerd.

Kabel Keur LogoZiggo Geschikt logo

€ 2,95

Hirschmann KOSWI 3 IEC Male connector met uitstekende afscherming tegen ongewenste instraling van stoorsignalen die door de lucht naar binnen trachten te dringen.

Kabel Keur Logo
€ 2,95

Hirschmann KOKWI 3 IEC Female connector met uitstekende afscherming tegen ongewenste instraling van stoorsignalen die door de lucht naar binnen trachten te dringen.

Kabel Keur Logo
€ 2,75

Ziggo Geschikt 7Technetix IEC Male connector met uitstekende afscherming tegen ongewenste instraling van stoorsignalen die door de lucht naar binnen trachten te dringen.

Kabel Keur LogoZiggo Geschikt logo

€ 2,75

Ziggo Geschikt 7Technetix IEC Female connector met uitstekende afscherming tegen ongewenste instraling van stoorsignalen die door de lucht naar binnen trachten te dringen.

Kabel Keur LogoZiggo Geschikt logo

€ 2,50

Professionele Technetix connector F-connector Female naar IEC Male met uitstekende afscherming tegen ongewenste instraling van stoorsignalen die door de lucht naar binnen trachten te dringen.

Kabel Keur Logo
€ 2,50
Cabelcon koppelstuk met uitstekende afscherming tegen ongewenste instraling van stoorsignalen die door de lucht naar binnen trachten te dringen.
€ 2,50

Professionele Technetix connector F-connector Female naar IEC Female met uitstekende afscherming tegen ongewenste instraling van stoorsignalen die door de lucht naar binnen trachten te dringen.

Kabel Keur Logo
€ 2,50

Ziggo Geschikt 8Hirschmann QFC 5 f-connector van zeer hoge kwaliteit met een zeer hoge afscherming.

Kabel Keur LogoZiggo Geschikt logo

€ 1,95

Professionele Technetix connector F-connector male naar IEC Male met uitstekende afscherming tegen ongewenste instraling van stoorsignalen die door de lucht naar binnen trachten te dringen.

Kabel Keur Logo
€ 1,95

Professionele Technetix connector F-connector male naar IEC female met uitstekende afscherming tegen ongewenste instraling van stoorsignalen die door de lucht naar binnen trachten te dringen.

Kabel Keur Logo
€ 1,50

Professionele Technetix afsluitweerstand met uitstekende afscherming tegen ongewenste instraling van stoorsignalen die door de lucht naar binnen trachten te dringen.

Kabel Keur Logo
€ 1,25

Professionele Hirschmann POFC070 f-connector met uitstekende afscherming tegen ongewenste instraling van stoorsignalen die door de lucht naar binnen trachten te dringen.

Kabel Keur Logo