Je kunt bij Coaxkabelwinkel op een aantal manieren betalen.

BetaalwijzeKostenVerwerking bestelling
iDealGratisDirect
OverboekingGratisDirect tot 3 werkdagen
PaypalGratisDirect
Bancontact / Mister CashGratisDirect

iDeal

Klanten van ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of de Triodos Bank kunnen betalen via iDeal. Een betaling via iDeal is snel, simpel en veilig via je eigen bank. iDeal betalingen worden direct verwerkt. Na je betaling wordt je verzending direct verzonden.

Meer informatie: Ideal

Overboeking

Je kunt er ook voor kiezen om te betalen via de vertrouwde omgeving van je eigen bank. Je boekt hiermee zelf het bedrag van je bestelling over. Je bestelling zal worden verzonden als je betaling is ontvangen. Dit kan enkele werkdagen in beslag nemen.

Om een overboeking te betalen kun je de betaal gegevens gebruiken die naar je gemaild zijn.  Om een overboeking naar ons te doen gebruik je de volgende gegevens:

Naam: Coaxkabelwinkel
IBAN: NLABNA0886112966
Omschrijving: Bestelnummer of Product

Zodra het bedrag bij ons is bijgeschreven zullen wij de bestelling naar je toe sturen. Om de verwerking van je bestelling te versnellen kun je ons ook het betaalbewijs mailen naar: info@coaxkabelwinkel.nl. Zodra deze ontvangen en goedgekeurd is maken wij de bestelling direct gereed voor verzending.

PayPal

Bij Coaxkabelwinkel kun je bestellingen ook afrekenen met je PayPal-rekening. Via deze digitale portemonnee kun je op een veilige en handige plek jouw betaalmethodes bewaren en gebruiken. Je hoeft hiermee niet langer je creditcardgegevens te onthouden of je random reader te gebruiken. Je hebt alleen een e-mail adres en een wachtwoord nodig. Na betaling wordt je bestelling direct verzonden.

Meer informatie: PayPal

Bancontact / Mister Cash

Betaal met Bancontact/Mister Cash. Dat is wel zo veilig en snel. Kies voor deze betaalmethode, vul je kaartnummer en vervaldatum in en je wordt automatisch naar de vertrouwde site van jouw bank geleid. Hier wordt gevraagd om het bedrag te controleren en te betalen met je authentificatiemiddel. Afhankelijk van je bank is dat een kaartlezer of een paswoord. Je bestelling wordt na betalingen direct gereed gemaakt voor verzending.

Meer informatie: Bancontact